Perruqueria Vilagran
Peluquería en Figueres

Ja fa 30 anys que va néixer Vilagran Perruqueria i des del primer dia el nostre principal objectiu ha estat treballar amb la màxima qualitat per tal de preservar la salut del vostre cabell, per aquest motiu sempre hem utilitzat productes de primeres marques. Però amb això no nhi ha prou i per tal doferir-vos les darreres tendències i novetats cada temporada assistim a les principals fires que es celebren del mon de la perruqueria a Londres, Paris, Madrid, o a on trobem el més nou. El nostre procés de formació continu ens permet aplicar les ultimes tècniques en els serveis que us oferim. Si no ens coneixeu i voleu gaudir dun servei amb una màxima qualitat heu de venir.

Peluquería Perruqueria Vilagran es una empresa localizada en C/ VILAFANT, 41 Figueres, Gerona. El horario de hoy de Perruqueria Vilagran es de 9:00 - 15:00. Para contactar con éste negocio peluquería puedes llamar al teléfono 972674112 o bien, a través de su página web oficial www.vilagranperruqueria.com/.

Peluquerías, Peluquería Unisex, Salón de Manicura, Peluqueros, Peluquería Mixta, Corte de Pelo, Belleza, Salones de Belleza, Hairdressers, Mixed Hairdressers, Corte de Cabellos para Hombres

Perruqueria Vilagran teléfonos

972674112... Mostrar teléfono

Redes sociales Perruqueria Vilagran

Ubicación Perruqueria Vilagran

Dirección: C/ VILAFANT, 41
Región: Figueres

Toda información mostrada en ésta ficha ha sido recopilada de fuentes o sitios públicos de empresas y autónomos

Valoraciones de Perruqueria Vilagran

Envía tu opinión sobre Perruqueria Vilagran
Ayuda a otros clientes publicando tu experiencia con Perruqueria Vilagran.

Título
Valoración
Reseña
Tu nombre o nick
Tu email
Email no visible

Más peluquerías similares a Perruqueria Vilagran


local