Mirfer S.A.
Construcciones y Obras en Sant Feliu de Guíxols

Mirfer s.a. és una empresa constructora, tant d’obra civil com privada; la nostre àrea de treball és a les províncies de girona i barcelona.a més l’empresa disposa d’una flota de maquinaria important, que li permet realitzar qualsevol tipus de moviment de terres, enderroc, murs de pedra (rocalla) y murs de terra armada, construcció de vivendes desde lestructura fins lentrega de claus, reformes integrals o parcials, servei de transport públic i servei de grua... Realitzem tot tipus de projectes per a particulars, empreses y entitats públiques. tenim una planta mòbil de reciclatge de runes i classificació d’àrids. Tenir una planta de reciclatge pròpia ens permet donar unampli servei de venda dàrids reciclats, fent possible el 90% de reciclatgedels residus provinents de les obres en què treballem.

Construcciones y obras Mirfer S.A. es una empresa localizada en Carrer Rufo, 60, Baixos Sant Feliu de Guíxols, Gerona. El horario de hoy de Mirfer S.A. es de 8:00 - 20:00. Para contactar con éste negocio construcciones y obras puedes llamar al teléfono 972321749 o bien, a través de su página web oficial www.mirfer.com/.

Empresas Constructoras, Piscinas Construccion y Mantenimiento, Ingenieria Proyectos, Arquitectura e Ingenieria Civil Consultorias, Instalaciones Deportivas Construccion, Arquitectos Técnicos y Aparejadores

Mirfer S.A. teléfonos

972321749... Mostrar teléfono

Redes sociales Mirfer S.A.

Ubicación Mirfer S.A.

Dirección: Carrer Rufo, 60, Baixos
Región: Sant Feliu de Guíxols

Toda información mostrada en ésta ficha ha sido recopilada de fuentes o sitios públicos de empresas y autónomos

Valoraciones de Mirfer S.A.

Envía tu opinión sobre Mirfer S.A.
Ayuda a otros clientes publicando tu experiencia con Mirfer S.A..

Título
Valoración
Reseña
Tu nombre o nick
Tu email
Email no visible

Más construcciones y obras similares a Mirfer S.A.


local