Finques Rodés
Administradores de Fincas en Barcelona

Especialistes en habitatges Les nostres propietats pertanyen a les zones més exclusives de Barcelona Nosaltres FINQUES RODÉS va ser fundada fa més de 50 anys pel Sr. Daniel Rodés Català, a la dreta de l’Eixample, on continuem, essent sempre l’esperit de l’empresa oferir servei personalitzat, confiança i professionalitat als nostres…

Administradores de fincas Finques Rodés es una empresa localizada en Gran Via De Les Corts Catalanes 653 Barcelona, Barcelona. Para contactar con éste negocio administradores de fincas puedes llamar al teléfono 933183737 o 616706614, que son sus teléfonos de contacto principales o bien, a través de su página web oficial www.finquesrodes.cat.

L’any 1994 va suposar un punt d’inflexió important en constituïr-se Finques Rodés SL, i la incorporació plena dels fills del fundador, Daniel Rodés Pascal i Albert Rodés Pascal. Aleshores s’inicià el projecte per a convertir el que fins aleshores era un petit despatx professional en una empresa de serveis moderna i eficient. Som una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència, compromesa amb la qualitat del servei i la voluntat de millora, dedicada a l’administració de finques, la intermediació en lloguers i vendes de productes residencials i de negoci, així com l’assessorament fiscal i legal. La nostra solidesa, la professionalitat i formació del nostre equip humà, la proximitat en el tracte i l’ús d’eines tecnològiques avançades fa que els clients ens renovin dia a dia la seva confiança i ens recomanin activament.

Finques Rodés teléfonos

934122048... Mostrar teléfono
616706614... Mostrar teléfono
933183737... Mostrar teléfono

Redes sociales Finques Rodés

Ubicación Finques Rodés

Dirección: Gran Via De Les Corts Catalanes 653
Región: Barcelona

Toda información mostrada en ésta ficha ha sido recopilada de fuentes o sitios públicos de empresas y autónomos

Valoraciones de Finques Rodés

Envía tu opinión sobre Finques Rodés
Ayuda a otros clientes publicando tu experiencia con Finques Rodés.

Título
Valoración
Reseña
Tu nombre o nick
Tu email
Email no visible

Más administradores de fincas similares a Finques Rodés


local