Angel Escura S.l.
Albañilería y Fontanería en Igualada

ANGEL ESCURA S.L. S’inicia lany 1953 de mà d’Angel Escura Francisco. En aquells moments la principal línia de negoci estava focalitzada amb la petita instal·lació domèstica d’aigua, electricitat i gas. Però de mica en mica i gràcies a lexperiència del dia a dia, ANGEL ESCURA S.L. es va començar a introduir dintre el món industrial, realitzant tant tasques de manteniment industrial com projecte integres de noves instal·lacions per a fàbriques noves o existents dels sectors dels curtits i del tèxtil, entre d’altres. A partir dels Anys 60 i després de la primera etapa d’especialització en el sector industrial, ANGEL ESCURA S.L. va començar a introduir la seva activitat a les instal·lacions de bombeig d’aigua i a les instal·lacions de Canonades de PVC, una gran revolució industrial en aquells temps, arribant a crear una empresa de distribució d’aigua anomenada ANES S.A. De forma paral·lela i gràcies a lexperiència assolida en el sector del bombeig industrial, ANGEL ESCURA S.L. va ampliar la seva activitat en el sector de les instal·lacions de piscines i fonts, tant publiques com privades. Obtenint amb el llarg del temps una experiència respectable tant amb el disseny innovador i sofisticat d’aquestes, com amb el tractament intel·ligent i automàtic d’aigües. Actualment ANGEL ESCURA S.L.disposa del millor aval possible, més de 180 piscines realitzades des del seu Inici. El pas del temps i les noves demandes del Mercat van porta ANGEL ESCURA S.L., a l’especialització dintre el sector de les energies Renovables, oferint tot tipus de instal·lacions solars, de biomassa i de geotèrmia. Actualment ANGEL ESCURA S.L., amb 63 anys d’experiència, continua oferint als seus serveis tant al sector industrial com al sector domèstic. Apostant diàriament per una formació continuada en vers les noves exigències del mercat i de les noves tendències.

Albañilería y fontanería Angel Escura S.l. es una empresa localizada en CALLE SOLEDAT 24 Igualada, Barcelona. El horario de hoy de Angel Escura S.l. es de 9:30 - 13:00,17:00 - 20:00. Para contactar con éste negocio albañilería y fontanería puedes llamar al teléfono 938030338 o 620843853, que son sus teléfonos de contacto principales o bien, a través de su página web oficial angelescura.com/.

Fontanería, Fontaneros, Servicios de Fontanería y Calefacción, Electrónica y Electricidad Profesional y de Consumo, Piscinas, Construcción de Piscinas, Mantenimientos de Piscinas, Electricistas, Montajes Industriales, Instalaciones Eléctricas Industriales, Servicios para el Hogar, Electrónica, Electricidad y Electrodomésticos, Agricultura y Ganaderia, Alquiler de Maquinaria, Tratamiento de Agua, Bombas, Alquiler Bombas

Angel Escura S.l. teléfonos

938041563... Mostrar teléfono
620843853... Mostrar teléfono
938030338... Mostrar teléfono

Redes sociales Angel Escura S.l.

Ubicación Angel Escura S.l.

Dirección: CALLE SOLEDAT 24
Región: Igualada

Toda información mostrada en ésta ficha ha sido recopilada de fuentes o sitios públicos de empresas y autónomos

Valoraciones de Angel Escura S.l.

Envía tu opinión sobre Angel Escura S.l.
Ayuda a otros clientes publicando tu experiencia con Angel Escura S.l..

Título
Valoración
Reseña
Tu nombre o nick
Tu email
Email no visible

Más albañilería y fontanería similares a Angel Escura S.l.

HORARIO HOY
9:30 - 13:00,17:00 - 20:00


HORARIO MAÑANA
10:00 - 13:00





Publica tu empresa

local